O NAMA

FOTO Hasanagic Dobrodošli na našu web stranicu! Foto Express Hasanagić već 30 godina pruža fotografske usluge, uvijek prateći svjetske trendove i ostajući u koraku sa modernim tehnološkim dostignućima. Sada je naša ponuda proširena na usluge digitalne štampe malog tiraža koja našim korisnicima omogućava vrhunski kvalitet printa i brzinu izrade. U stanju smo da sa opremom kojom raspolažemo i educiranim osobljem zadovoljimo Vaše zahtjeve i da ponudimo vrhunski asortiman foto proizvoda prilagođen svima. Ukoliko imate dodatnih pitanja ne oklijevajte da nas kontaktirate ili posjetite jednu od naših poslovnica u Sarajevu.

Vjerujte u naše boje. 

Foto Express Hasanagić

­

Dobrodošli na našu web stranicu! Foto Express Hasanagić već 30 godina pruža fotografske usluge, uvijek prateći svjetske trendove i ostajući u koraku sa modernim tehnološkim dostignućima.

Sada je naša ponuda proširena na usluge digitalne štampe malog tiraža koja našim korisnicima omogućava vrhunski kvalitet printa i brzinu izrade. U stanju smo da sa opremom kojom raspolažemo i educiranim osobljem zadovoljimo Vaše zahtjeve i da ponudimo vrhunski asortiman  foto proizvoda prilagođen svima. Ukoliko imate dodatnih pitanja ne oklijevajte da nas kontaktirate ili posjetite jednu od naših poslovnica u Sarajevu.

Uz pomoć ePhoto Lab programa iz udobnosti svoga doma izradite svoje fotografije, ili pak dizajnirajte svoju foto knjigu po najpovoljnijim cijenama. Postupak izrade i dizajna je veoma jednostavan i prilagođen svima.

Profesionalni ploteri su garancija da za Vas možemo napraviti najkvalitetniji ispis fotografija velikih formata.Profesionalni ploteri su garancija da za Vas možemo napraviti najkvalitetniji ispis fotografija velikih formata.

Dragi naši klijenti koji planirate vjenčanje. U želji da ovjekovječimo Vaš najbitniji dan putem fotografija i video zapisa koji će Vas svaki put kada otvorite foto knjigu ili pak album sa fotografijama podsjetiti na te trenutke i sačuvati ih od zaborava.