O NAMA

FOTO Hasanagic Dobrodošli na našu web stranicu! Foto Express Hasanagić već 30 godina pruža fotografske usluge, uvijek prateći svjetske trendove i ostajući u koraku sa modernim tehnološkim dostignućima. Sada je naša ponuda proširena na usluge digitalne štampe malog tiraža koja našim korisnicima omogućava vrhunski kvalitet printa i brzinu izrade. U stanju smo da sa opremom kojom raspolažemo i educiranim osobljem zadovoljimo Vaše zahtjeve i da ponudimo vrhunski asortiman foto proizvoda prilagođen svima. Ukoliko imate dodatnih pitanja ne oklijevajte da nas kontaktirate ili posjetite jednu od naših poslovnica u Sarajevu.

Vjerujte u naše boje. 

Foto Express Hasanagić

DIGITALNA ŠTAMPA

Home/DIGITALNA ŠTAMPA
DIGITALNA ŠTAMPA 2022-08-03T16:04:47+00:00

Često Vam zatreba vizit kartica, letak, prospekat, plakat, katalog ili neki drugi prezentacijski materijal u malom tiražu. Cijene štamparskih usluga su veoma visoke. Mi Vam nudimo idealno rješenje putem digitalne štampe na najsuvremenijim strojevima da za Vas isprintamo čak i nekoliko stranica koje su u tom trenutku prijeko potrebne za prezentaciju, poslovnu ponudu i slično.

DIGITALNA ARHIVIZACIJA

Ukoliko su Vam Vaši dokumenti potrebni u digitalnoj formi zbog arhiviranja, sortiranja i sl, kod nas možete izvršiti uslugu digitalnog arhiviranja. Uz pomoć vrhunskih skenera Vaše ispisane dokumente možemo pohraniti na medij po Vašem izboru u digitalnom formatu.